• Niet op voorraad
World of Wizards

World of Wizards

Levertijd 3-5 dagen
€ 187,99
incl. BTW

Verplicht werk 1e divisie Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen 2023

Dit werk neemt ons mee naar een wereld van magiërs waar een strijd woedt tussen goed en kwaad. Dat belooft wat, en er valt muzikaal inderdaad veel te beleven. De luisteraar wordt meegesleept in een spannend verhaal vol onverschrokkenheid, weemoed, vechtlust – en ten slotte triomf.

Aantal

rightbanner

rightbanner1

World of Wizards is een compositie binnen het samenwerkingsverband Fanfarissimo waarbij meerdere orkesten een compositie ‘meefinancieren’.  KMV De Leiezonen uit Desselgem engageerde de Vlaamse componist Stijn Roels (1979) voor deze compositieopdracht en zal het werk uitvoeren op zaterdag 23 juli tijdens het Wereld Muziek Concours.

World of Wizards is een werk dat bestaat uit één deel, maar dat meerdere geledingen omvat. Het is geïnspireerd op een Fantasy-verhaal dat de componist zelf verzon. Klassieke thema’s als goed, kwaad, oorlog, vrede en heldenmoed worden verklankt door middel van de karakteristieke fanfaresound en -mogelijkheden. De bugel- en saxofoonsecties komen uitgebreid aan bod maar ook de andere muzikanten hoeven zich niet te vervelen.

Datasheet

Componist
Stijn Roels
Graad
5
Instrumentatie
Fanfare
Tijdsduur
12:00
Muziekgenre
Concert/Concours
Repertorium
1e Divisie

Downloaden

16 same category products: