Winkelen op categorie

Home

banner

Left Banner

klantenservice

Klantenservice

Telefoon: +31 (0)512 364140
Mail: postbus@ammusic.nl
WhatsApp

Waarom AM Music?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op muziek gebied
  • Wij leveren topproducten

Over AM Music

Van Fiiftrieme naar AM Music Distribution & Publishing.

AM Music komt voort uit de volgende bedrijven: Fiiftrieme, GB Muziek, North Music Holland, JSArrangements en MusicPR.nl. AM Music is gespecialiseerd in de verkoop van een breed assortiment bladmuziek voor Harmonie, Fanfare en Brassband. Daarnaast kunt u bij AM Music terecht voor cd’s, studieboeken en accessoires voor blaas-, slag-  en snaarinstrumenten.

De Buorren 49 in Lippenhuizen

GB Muziek wordt AM Music
De geschiedenis van AM Music begint in 2017. In januari 2017 is Alma Muller de nieuwe eigenaar geworden van GB Muziek en North Music Holland. In 2018 is daar door de overname het assortiment van JS Arrangements (Thorn) aan toegevoegd.
 

Wie is AM Music
De passie voor muziek, begon bij mij zoals bij veel muzikanten: als jeugdmuzikant bij de eigen muziekvereniging. De nieuwsgierigheid hoe pa z’n trompet in elkaar zat, had meestal het gevolg dat mijn vader ‘s avonds eerst z’n instrument weer in elkaar moest zetten voordat de studie kon beginnen. 

Eerst op trompet, maar al snel speelde ik op de bugel bij Oranje Minnertsga, en later ook bij het Frysk Fanfare Orkest. Daar kwam ook de stimulering en mogelijkheid om muziek te arrangeren.

Goede muziek voor HaFaBra en altijd op zoek naar nieuwe talenten.
AM Music is altijd beschikbaar om voor u op zoek te gaan naar nieuwe en bestaande muziekwerken in binnen- en buitenland. Ik nodig u uit om op uw gemak muziek te zoeken op AMMusic.nl. De webshop wordt continu bijgewerkt met (nieuwe) werken van uitgevers in binnen- en buitenland. 
Periodiek een nieuwsbrief van AM Music ontvangen met concertprogramma-tips en nieuwe werken en cd’s? schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Nog niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op, dan zoeken wij voor u.