Winkelen op categorie

Home

banner

Left Banner

klantenservice

Klantenservice

Telefoon: +31 (0)512 364140
Mail: postbus@ammusic.nl
WhatsApp

Waarom AM Music?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op muziek gebied
  • Wij leveren topproducten

CONTACT

Vragen over uw bestelling, beschikbaarheid of retour zendingen? We zijn bereikbaar via postbus@AMMusic.nl dan wel telefonisch.

LEVERTIJDEN

AM Music Distribution & Publishing maakt gebruik van PostNL.

Een voorradig produkt is binnen 2 à 3 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Indien u een niet voorradig product besteld, is deze doorgaans binnen 3 en 7 dagen leverbaar. Bij langere levertijden, nemen wij hierover contact met u op.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn gebaseerd op volume, of kwetsbaarheid van product. Brievenbuspost tot formaat 26,5 x 38 x 3,2 cm.

Verzendkosten ziet u automatisch terug in uw winkelmand.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien betaling per Mollie Payments reeds is voldaan, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN

Zonder opgaaf ven redenen kan het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd, ingaande op de dag van levering.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Waarna we na ontvangst de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald

Het retourneren is altijd voor rekening en risico van de verzender. Zorg voor goede beschermende verpakking (liefst origineel), om doos of in stevig pakpapier, om transportschade te voorkomen. Zorg voor voldoende frankering en juiste adressering

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via postbus@AMMusic.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering verzegelde producten

Er is een uitzondering van retouren op producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Denk hierbij aan mondharmonica's en blokfluiten. Mocht u een zegel aantreffen bij het instrument lees de tekst hieronder:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via postbus@AMMusic.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U mag het artikel natuurlijk ook zelf langsbrengen in onze winkel

ALGEMEEN RETOURADRES

AM Music Distribution & Publishing
De Buorren 49
8408 HJ Lippenhuizen
Nederland

0512 36 41 40