• Niet op voorraad
Ladada (Mon Dernier Mot)

Ladada (Mon Dernier Mot)

Levertijd 3-5 dagen
€ 73,90
incl. BTW

De in Nederland wonende, oorspronkelijk uit Congo afkomstige zanger Claude Kiambe, won in 2017 een talentenjacht in zijn woonplaats Enkhuizen en deed in 2019 een gooi naar de spotlights in The Voice Kids en Are You Next. De 19-jarige zanger is meertalig en schrijft muziek in het Nederlands, Frans en Engels. Zijn stijl wordt vergeleken met Stromae, al hoopt Claude dat hij op een gegeven moment ook zijn eigen stempel krijgt. 'Ik vind het een geweldig compliment dat mensen mij vergelijken met Stromae, maar uiteindelijk hoop ik dat ik gewoon Claude word.'

Samen met muziekproducent Arno Krabman en songwriter Joren van der Voort ontstond het Nederlands-Franse nummer Ladada (Mon dernier mot) dat eind 2022 uitkwam. Met deze debuutsingle heeft Claude een monsterhit te pakken: al weken de nummer-1 in de Top40!  Een lekkere beat en mooie melodielijnen maken dat de song, op een positieve manier, in je hoofd blijft rondhangen.

Met die ingrediënten kan Marten van der Wal wel uit de voeten en maakte een arrangement voor harmonie, fanfare en brassband!

Orkestvorm
Aantal

rightbanner

rightbanner1

Datasheet

Componist
Claude Kiambe · Joren van der Voort · Arno Krabman
Arrangeur
Marten van der Wal
Graad
3
Instrumentatie
Brass Band
Fanfare
Harmonie/ Concert Band
Tijdsduur
2:45
Uitgever
Ferskaat MP
Muziekgenre
Pop/Lichte muziek

16 same category products: