• Niet op voorraad
Beat Me - Davina Michelle

Beat Me - Davina Michelle

Levertijd 3-5 dagen
€ 61,50
incl. BTW

3 mei 2020 stond met grote letters in de agenda van Davina Michelle. Vlak voor de start van de Grand Prix zou ze haar song Beat Me laten klinken over het Formule 1 circuit van Zandvoort. Na 35 jaar was de GP weer in Nederland. Helaas moeten de vele race-fans nog een jaartje wachten ….

Orkestvorm
Aantal

rightbanner

rightbanner1

In 2019 won de Davina Michelle de Edison voor beste nieuwkomer. Maar inmiddels is de term nieuwkomer niet meer van toepassing op haar. In een paar jaar tijd heeft Davina Michelle al diverse malen hoog in de hitlijsten gestaan, ontving muziekprijzen en nominaties, en is bekend van vele optredens in TV programma’s.

Over Beat Me zegt Davina Michelle; "Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de Nederlandse Grand Prix! Beat Me gaat over hoe je met hard werken, met vallen en opstaan, het onmogelijke kan realiseren. Het 'racen' is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje, door onze schouders eronder te zetten, zo'n groot internationaal evenement kunnen organiseren, weerspiegelt de boodschap achter Beat Me."

Datasheet

Componist
Michelle Hoogendoorn, Sebastiaan Brouwer
Arrangeur
S. Freker
Graad
2
Instrumentatie
Fanfare
Harmonie/ Concert Band
Tijdsduur
3:15
Uitgever
Ferskaat MP
Muziekgenre
Pop/Lichte muziek

Downloaden

16 same category products: