• Niet op voorraad
Arcade - Duncan Laurence

Arcade

Levertijd 3-5 dagen
€ 75,75
incl. BTW

Met ‘Arcade’ won Duncan Laurence voor Nederland het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv - Israël.

Orkestvorm
Aantal

rightbanner

rightbanner1

Duncan Laurence (artiestennaam voor Duncan de Moore) is een singer-songwriter die in 2017 afstudeerde aan de Rockacademie in Tilburg. Hij is zijn hele leven met muziek bezig en schrijft al liedjes vanaf zijn veertiende. In 2014  nam hij deel aan The Voice of Holland, waar hij het tot de halve finale schopte onder leiding van zijn coach Ilse de Lange. Het was uiteindelijk ook zijn voormalig coach Ilse, die Duncan’s naam opgooide bij de selectiecommissie van het Songfestival. Toen zij Arcade hoorden, waren ze zó onder de indruk dat ze unaniem voor hem stemden.

Arcade schreef hij tijdens zijn studie. Het gaat over een dierbare vriendin die hij op jonge leeftijd is verloren. Arcade mag dan een zwaar onderwerp hebben, toch wil Duncan met dit liedje mensen juist inspireren: “In het geval van Arcade heb ik uit het levensverhaal van mijn dierbare een advies voor mezelf gecreëerdeen levensles: je eigen geluk bepaal je zelf.”

Arrangeur Willem Aukema bewerkte Arcade voor Harmonie, Fanfare en Brassband, met alle kenmerken van de song; breekbaar, bescheiden, gevoelig en welluidend.

Datasheet

Componist
Duncan de Moor, Wouter Hardy, Joel Sjoo
Arrangeur
Willem Aukema
Graad
3
Instrumentatie
Brass Band
Fanfare
Harmonie/ Concert Band
Tijdsduur
3:00
Uitgever
Ferskaat MP
Muziekgenre
Pop/Lichte muziek

16 same category products: