Wild Waters

Wild Waters

Levertijd 3-5 dagen
€ 127,00
incl. BTW

Water! Levenselixer en natuurkracht. Sprankelend, golvend, onstuimig schuimend – een waardevolle hulpbron. Denk aan kristalheldere, rustige bergmeren, wilde en ongetemd razende watervallen, wonderlijke, intrigerende kleine druppeltjes en gevaarlijk kolkende stromen. In al zijn hoedanigheden is water een onheilspellende schoonheid met een fascinerend karakter.

Aantal

rightbanner

rightbanner1

De mens is feitelijk niet opgewassen tegen water. Water komt onze leefomgeving binnen, wordt door bewoners op afstand gehouden, maar lijkt uiteindelijk altijd een weg terug te vinden. Het wordt getemd door technologie en blijft desondanks onvoorspelbaar.
De kleine Oostenrijkse plaats Mils, gelegen in Tirol, heeft zijn eigen unieke geschiedenis met de wilde Larsenn-beek (bach Larsenn). Het dorpje wordt voortdurend bedreigd door het turbulente water maar heeft zich staande weten te houden, ondanks verschillende rampen en overstromingen. De compositie Wild Waters is op dit gegeven gebaseerd en verklankt in wezen de tegenstrijdige elementen van gevaar en pracht.
Wild Waters is geschreven in opdracht van de Mils bei Imst Brass Band – dat onder leiding staat van dirigent Hannes Nagiller. Het is een verplicht werk in de B-afdeling van de regionale competitie (2015) van het Blasmusikverband Tirol te Innsbruck in Oostenrijk.

Datasheet

Componist
Hermann Pallhuber
Graad
3
Instrumentatie
Harmonie/ Concert Band
Tijdsduur
6:10
Muziekgenre
Concert/Concours
Repertorium
4e Divisie

Downloaden

16 same category products: