Gospel Explosion

Gospel Explosion is een selectie van de bekendste gospel songs ter wereld. In het arrangement van Marten van der Wal zijn de songs op attractieve wijze verbonden en zeer vakkundig gearrangeerd.

Meer details

€ 91,75 incl. BTW

De gospelmuziek is afkomstig uit het zware werken van de slaven op de katoenvelden in de zuidelijke staten van de Verenigde Staten van Amerika. Het is ‘zwarte’ religieuze muziek die sterk beïnvloed werd door zowel de ritmische muziek die de slaven meebrachten uit Afrika als ook door de bevindelijke manier van geloven van de blanken. Het leven na de dood, vaak aangeduid als het oversteken van de rivier de Jordaan, is een zeer vaak terugkerend thema. Bekende vertolkers van deze gospelmuziek waren Mahalia Jackson en Edwin Hawkins maar ook Elvis Presley was een warm pleitbezorger van dit genre. 

Gospel Explosion is een selectie van de bekendste gospel songs ter wereld. In het arrangement zijn de songs op attractieve wijze verbonden en zeer vakkundig gearrangeerd. Om die reden is Gospel Explosion goed te gebruiken bij welk evenement dan ook. Uw buitenconcert, uitvoering of eredienst zal een extra dimensie krijgen als dit werk uw programma siert.

De volgende ‘klassiekers’ zijn muzikaal verwerkt in Gospel Explosion. Michael row the boat, Peter go ring-a dem Bells, Go down Moses, Nobody knows the Trouble I have seen,Joshua fought the Battle of Jericho, Gimme that old time Religion, When The Saints Go Marching in.

ComponistTraditionals
ArrangeurMarten van der Wal
Graad3
InstrumentatieFanfare
UitgeverAM Music - Lippenhuizen
MuziekgenrePop/Lichte muziek

Gospel Explosion

Gospel Explosion Fanfar Score

Partituur (1.1M)

Categorieën

PayPal

Product toegevoegd aan vergelijking!